Organiseren schoolreis - schooltours.nl

Organiseren schoolreis

Voor het organiseren schoolreis voor uw klas of school bent u bij Schooltours aan het juiste adres. Schooltours is onderdeel van het deskundige team van Verschoor Reizen. Wij zijn opgezet om u specifiek te informeren over de mogelijkheden die wij bieden voor u als onderwijsinstelling. Wij behoren tot de grootste specialisten in het organiseren van passende reizen en arrangementen. Schooltours zorgt ervoor dat u en uw leerlingen onbezorgd kunnen genieten van de schoolreis. Bij ons staat service en kwaliteit namelijk voorop. Lees snel verder en bekijk ons aanbod voor een onvergetelijke schoolreis.

Werkwijze van Schooltoursorganiseren schoolreis
Bij het organiseren schoolreis willen wij dat alles perfect geregeld is voor uw leerlingen. Bij het eerste contact met de school stellen wij een globaal programma op en bepalen we welke accommodatie het beste aansluit bij de school en uw wensen. Afhankelijk van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons een passend voorstel. Na het ontvangen van uw goedkeuring, zult u van ons een definitieve bevestiging van de schoolreis krijgen. Daarnaast ontvangt u een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en restbetaling alsmede de betalingstermijnen vermeld. De reserveringsbewijzen, vouchers voor de accommodatie en de lokale gidsen neemt uw chauffeur voor u mee.

Organiseren schoolreis buitenland
U kunt er ook voor kiezen om op schoolreis te gaan over de grens. Schooltours heeft goede connecties met verschillende accommodaties in onder andere Duitsland, Engeland, Spanje en Italiƫ. Als u kiest voor een meerdaagse schoolreis zorgen wij altijd voor een goed aangeschreven accommodatie met douche, toilet en een goed verzorgd ontbijt. Ook vinden wij het belangrijk van te voren de kamerindeling met u te bespreken en vervolgens door te geven aan de accommodatie. Zo weten zowel zij als u waar u aan toe bent en bent u bij aankomst sneller ingecheckt.

Verder is het bij het organiseren schoolreis buitenland belangrijk dat iedereen in het bezit is van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Ook raden wij u aan een reisbagage- en ongevallenverzekering af te sluiten. Vaak is deze vanuit school al van kracht.

Groot aanbod schoolreizen
Het aanbod schoolreizen van Schooltours is zeer uitgebreid. Wij bieden verschillende reizen aan voor alle typen onderwijs. Op de pagina ons aanbod kunt u al onze reizen vinden. U kunt de reizen selecteren op type onderwijs, maar ook op soort reis, bijvoorbeeld attractiepark, educatief of sportief. Zo vindt u snel een reis die past bij uw wensen. Mocht u verder nog informatie of advies willen over ons aanbod, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten.