Het organiseren van een schoolreis of werkweek met Schooltours.nl

Over ons

Dát is pas onbezorgd genieten!

Omdat wij weten dat een schoolreis of werkweek organiseren een hele onderneming is, doen wij voor u alvast het voorwerk. Schooltours.nl is voor u opgezet door het deskundige team van Verschoor Reizen om specifiek iets voor onderwijsinstellingen te kunnen betekenen. Schooltours.nl is een specifieke website ingericht voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger onderwijs en andere onderwijsvormen.

Voor al uw schoolreizen, werkweken, educatieve- of studiereizen zijn wij u bij Schooltours.nl graag van dienst. Als allround specialist vertrouwt Schooltours op het wereldwijde netwerk van moederorganisatie Verschoor Reizen. Met meer dan 90 jaar ervaring is er geen uitdaging te gek en bent u verzekerd van alle certificeringen en veiligheid waarmee uw trip of reis georganiseerd wordt.

Sinds 2013 behoort Schooltours.nl tot één van de grootste specialisten in het organiseren van passende arrangementen en reizen voor ieder onderwijs. Bij Schooltours zorgen wij voor écht onbezorgd genieten! In al onze reizen en arrangementen staan service en kwaliteit voorop. Hierbij houden wij rekening met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding, afgestemd op uw wensen en budget.

Wilt u ons persoonlijk advies of een offerte op maat? Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen. We bieden u graag geheel vrijblijvend ons passend advies!

Waarom Schooltours.nl?
– Specifieke programma’s op maat, afgestemd op uw wensen & ieder aannemelijk budget.
– Scherpe prijs-kwaliteit verhouding, zonder verrassingen!
– Deskundigheid van meer dan 90 jaar.
– Uiteraard garanties en certificering SGRZ, SKTB, ILenT convenant, ISO:9001.