Artis Amsterdam - schooltours.nl
banner

Schoolreisje naar Artis – Royal Amsterdam Zoo

Op schoolreis of excursie naar een dierentuin? Ga mee naar op schoolreisje naar Artis in Amsterdam, want hier is veel te zien en te beleven voor jong en oud. Les door een Artis-docent? Planetarium voorstelling op maat? Zelf op pad met een speurtocht of werkblad? Een leerzame en leuke schoolreis voor uw leerlingen.

Mogelijkheden schoolreisje Artis basisonderwijs

Activiteiten binnen de kerndoelen:
Alle basisschoollessen en speurtochten in Artis sluiten aan bij de kerndoelen van het basisonderwijs. Artis is een erkende onderwijsinstelling met gediplomeerde docenten. Door hun kennis en betrokkenheid maken zij een les in Artis extra waardevol.

Schoolreis in een veelzijdige omgeving
Artis is ook de ideale bestemming voor een schoolreisje. Dierentuin, plantentuin, planetarium én speelplekken voor kinderen van elke leeftijd.

Giraffe – Het jonge girafje Jelani met haar moeder Iwana. Foto Artis, Ronald van Weeren

Mogelijkheden schoolreisje Artis voortgezet onderwijs

Activiteiten binnen de kerndoelen:
Alle voortgezet onderwijslessen en -werkbladen sluiten aan bij het curriculum. Artis is een erkende onderwijsinstelling met gediplomeerde docenten. Door hun kennis en betrokkenheid maken zij de les extra waardevol.

Excursie in een veelzijdige omgeving:
Artis is ook de ideale bestemming voor een excursie. Dierentuin, plantentuin en planetarium; er is heel veel te zien en te beleven in dit klassieke stadspark.

Programma’s voor hoger onderwijs

  • lezingen, colleges, en planetarium programma’s op maat
  • rondleidingen langs dieren, planten en monumenten

Een lezing in de monumentale collegezaal van Artis. Een op maat samengesteld planetarium programma. Een rondleiding die precies aansluit bij het curriculum. In Artis is heel veel mogelijk voor groepen uit het hoger onderwijs. Neem contact op met de onderwijsservice voor meer informatie.

Artis in Amsterdam is gemakkelijk te combineren met andere bezienswaardigheden, informeer naar de combinatiemogelijkheden.

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: Busreis – Entree Artis

Combinatiemogelijkheden!

Bekijk een van onze reizen