Schoolreis naar attractiepark - schooltours.nl

Schoolreis naar attractiepark

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plannen van de perfecte schoolreis naar attractiepark? Dan bent u bij Schooltours aan het juiste adres. Wenst u een volledig verzorgde schoolreis of alleen het vervoer? Wij helpen u graag! Wij van Schooltours verzorgen voor ieder type onderwijs een schoolreis die voldoet aan uw wensen.

Schooltours is onderdeel van Verschoor Reizen. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we vertrouwen op meer dan 90 jaar ervaring, waarbij we in al onze arrangementen service en kwaliteit garanderen. Met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding zijn wij u zowel met standaard reizen als met belevenissen op maat van dienst. Lees snel verder en neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod schoolreizen. Staat uw perfecte schoolreis naar attractiepark er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een belevenis op maat.

Werkwijze bij schoolreis naar attractiepark

Als wij voor u een schoolreis naar attractiepark schoolreis naar attractieparkorganiseren, willen we dat alles volledig naar wens voor u en uw leerlingen geregeld wordt. Bij het eerste contact tussen Schooltours en uw school of klas, stellen wij een globaal programma op en bepalen we welk attractiepark bij uw wensen past. Afhankelijk van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons op korte termijn een passend voorstel. Indien u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging krijgen van de schoolreis. Daarnaast ontvangt u van ons een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en de restbetaling, alsmede de betalingstermijnen vermeld. De reserveringsbewijzen, de vouchers voor de accommodatie en de lokale gidsen neemt uw chauffeur mee.

Uitgebreid aanbod schoolreis naar attractiepark

Bij Schooltours vindt u een zeer breed aanbod aan schoolreizen naar attractiepark. Wij bieden verschillende reizen aan voor vrijwel ieder type onderwijs. Op de pagina ons aanbod vindt u alle reizen die wij aanbieden. U kunt deze selecteren op attractiepark schoolreis, zodat u een goed overzicht krijgt van de schoolreizen die wij aanbieden.

Wij van Schooltours hebben goede connecties met meer dan 30 verschillende attractieparken. Hieronder vallen ook educatieve parken, zoals Museon. Daarnaast vindt u hier vele dierentuinen en pretparken met de leukste attracties voor jong en oud.

De specialisten van Schooltours hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoolreizen organiseren. U kunt bij ons dus altijd terecht voor advies over welke schoolreis het beste past bij uw wensen en de wensen van uw leerlingen. Ook adviseren wij u graag over de manier van reizen en het maken van een dagplanning voor de schoolreis naar een attractiepark. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contactformulier

Naam organisatie
Plaats organisatie
Naam contactpersoon (*)
Telefoonnummer ? (*)
E-mail (*)
Op de hoogte blijven?
Vraag / Opmerkingen
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)