Schoolreis - schooltours.nl

Schoolreis

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plannen van de perfecte schoolreis? Dan bent u bij Schooltours aan het juiste adres. Wenst u een volledig verzorgde schoolreis of alleen het vervoer? Wij helpen u graag! Wij van Schooltours verzorgen voor ieder type onderwijs een schoolreis die voldoet aan uw wensen.

Schooltours is onderdeel van Verschoor Reizen. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we vertrouwen op meer dan 90 jaar ervaring, waarbij we in al onze arrangementen service en kwaliteit garanderen. Met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding zijn wij u zowel met standaard reizen als met belevenissen op maat van dienst. Lees snel verder en neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod schoolreizen. Staat uw perfecte schoolreis er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een belevenis op maat.

 

Werkwijze bij een schoolreis

Als wij voor u een schoolreis organiseren, willen we dat alles volledig naar wens voor u en uw leerlingen geregeld wordt. Bij het eerste contact tussen Schooltours en uw school of klas, stellen wij een globaal programma op en bepalen we welke accommodatie bij uw wensen past. Afhankelijk van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons op korte termijn een passend voorstel. Indien u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging krijgen van de schoolreis. Daarnaast ontvangt u van ons een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en de restbetaling, alsmede de betalingstermijnen vermeld. De reserveringsbewijzen, de vouchers voor de accommodatie en de lokale gidsen neemt uw chauffeur mee.

 

Schoolreis buitenland

U kunt bij Schooltours ook kiezen voor een schoolreis naar het buitenland. Dit kan een meerdaagse reis zijn, maar ook een dagtrip. Wij hebben goede connecties met verschillende accommodaties over de grens, zoals in Duitsland, Spanje, Engeland en Italiƫ. Als u gaat voor een meerdaagse schoolreis zorgen wij altijd voor een goed aangeschreven accommodatie met douche, toilet en een goed verzorgd ontbijt.

Bij een schoolreis naar het buitenland is het van belang dat alle reizigers in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Daarnaast raden wij u aan een reisbagage- en ongevallenverzekering af te sluiten. Vaak is deze vanuit school al van kracht.

 

Uitgebreid aanbod schoolreizen

Bij Schooltours vindt u een zeer breed aanbod aan schoolreizen. Wij bieden verschillende reizen aan voor vrijwel ieder type onderwijs. Op de pagina ‘Ons aanbod’ vindt u alle reizen die wij aanbieden. U kunt deze selecteren op bijvoorbeeld type onderwijs, maar ook op soort uitje, zoals attractiepark, educatief of sportief. Op deze manier vindt u snel de reis die past bij uw wensen. Mocht u verder nog informatie of advies willen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

  Naam *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail
  Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
  Upload uw groepsreis *
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)