Schooltours.nl

Dát is pas onbezorgd genieten!

Speciaal voor schoolreis-organisatoren hebben wij het voorwerk alvast gedaan. Schooltours.nl is speciaal voor u opgezet door het deskundige team van Verschoor Reizen. Op deze manier kunnen wij u specifiek informeren over de mogelijkheden die wij voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen. Schooltours is dus een specifieke website, ingericht voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger onderwijs en andere onderwijs vormen.

Voor al uw schoolreizen, werkweken, educatieve- of studie reizen zijn wij u bij Schooltours graag van dienst. Als allround specialist vertrouwt Schooltours op het wereldwijde netwerk van moederorganisatie Verschoor Reizen. Met meer dan 90 jaar ervaring is er geen uitdaging te gek en bent u verzekerd van alle certificeringen en veiligheid waarmee uw trip of reis georganiseerd wordt.

Sinds 2013 behoort Schooltours.nl tot één van de grootste specialisten in het organiseren van passende arrangementen en reizen voor ieder onderwijs. Bij Schooltours zorgen wij voor écht onbezorgd genieten! In al onze reizen en arrangementen staan service en kwaliteit voorop. Hierbij houden wij rekening met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding, afgestemd op uw wensen en budget.

Wilt u ons persoonlijk advies? Een offerte op maat? Informatie over één van onze standaard programma’s? Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. We bieden u graag geheel vrijblijvend ons passend advies.

Waarom Schooltours.nl?
– Specifieke programma’s op maat, afgestemd op uw wensen & ieder aannemelijk budget.
– Scherpe prijs-kwaliteit verhouding, zonder verrassingen!
– Deskundigheid van meer dan 90 jaar.
– Uiteraard garanties en certificering SGR, SKTB, ILenT convenant, ISO:9001.

Bijzonder aan Schooltours.nl?
“Geen onrealistische beloftes. Wij doen wat we zeggen dat we doen, en dat doen we goed!”