Van Blanckendaell Park - schooltours.nl
Blanckendaell header

Van Blanckendaell Park

Met de oer-Hollandsche molen als herkenbaar middelpunt in Van Blanckendaell Park, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren. Op de Savanne kun je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs papegaaien, flamingo’s, lama’s, kamelen en kangeroes. Geniet van de vrolijke prairiehonden, otters en stokstaartjes. Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens ook niet… Overal staan bankjes om er eens even goed voor te gaan zitten.

Na alle leerzame activiteiten kun je heerlijk ravotten in de grote speeltuinen of meerijden met het treintje door het park.

Tot slot als je nieuwsgierig bent geworden hoe het er vroeger aan toe ging? Dan is een bezoek aan het prachtige Museum Historisch Harenkarspel een must. Met oude landbouwwerktuigen uit de vorige eeuw, een smidse, timmermansgereedschap en heel veel meer. Een bron van verbazing voor de jeugd.

Neem voor meer informatie en/of de mogelijkheden contact op met ons team.

09.00 – 17.00

Vervoer en entree

Bekijk een van onze reizen